Παράνομη χρήση της επωνυμίας μας στο διαδίκτυο!

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι, προφίλ ανώνυμα καθώς και επώνυμοι ιστότοποι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μαςκαθώς και σήματαφωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχείασε δήθεν εγγραφή σε Newsletters ή ακόμα και σε σεμινάρια ή εργαστήρια, ακόμα και σε εκδηλώσεις με διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες, που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, συμμετοχή σε σεμινάρια μας, είτε δωρεάν ή με αρκετά υψηλό κόστος, κάτι που είναι ενάντια στην φιλοσοφία μας τα τελευταία 5 Χρόνια δράσεων μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και ότι έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές. Εντός 48 ωρών και εφόσον δεν επέλθει συμμόρφωση και δημόσια συγνώμη θα προβούμε στην δημοσιοποίηση των ονομάτων, των ιστοσελίδων, καθώς και των Εκπροσώπων αυτών όπως ορίζει ο Νόμος.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος(Τηλ.: 11188, email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ή του email σας ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από το ΚΕΑΚ | Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής και παράνομης ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η ενέργεια αυτή.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας. Η επίσημη πληροφόρηση σχετικά με Σεμινάρια ή Εργαστήρια (είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή) γίνεται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα μας https://keak.gr και όλα τα συνεργαζόμενα με εμάς Website(s)και τις επίσημες σελίδες μας στα Social Media.

Επιπλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε ότι όσοι έχουν άδεια ή έγκριση από εμάς για να αναρτούν ειδήσεις, άρθρα ή Event μας, αναφέρονται ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα μας https://keak.gr και το menu Synergies ή σε οποιοδήποτε άλλο website(s) υπάρχει από το ΚΕΑΚ σχετικό link που οδηγεί μόνο στο website https://keak.gr ή ανήκει σε αυτό.

ΚΕΑΚ | ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close