Digital Transformation: Driving Digital Strategy

Πρόγραμμα ‘’Digital Transformation: Driving Digital Strategy’’
6-7 & 8 Μαρτίου 2019, στις 18:00 – 21:00
( Ώρα προσέλευσης: 17:45)

Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, το ειδικό πρόγραμμα Business ‘’Digital Transformation: Driving Digital Strategy’’.

Το πρόγραμμα

Σε όλες τις βιομηχανίες, οι ψηφιακές τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αγοράζουν και οι εταιρείες ανταγωνίζονται. Αυτό το ανταγωνιστικό πρόγραμμα Digital Marketing (transform Business), καλύπτει και παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για τον έλεγχο του Digital Leadership εντός της Επιχείρησης, καθώς και του Digital Transformation. Θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Digital Marketing και το Digital Transformation. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν στην πράξη το πώς θα χρησιμοποιούν τα ψηφιακά, κοινωνικά και κινητά εργαλεία μάρκετινγκ για να προωθήσουν την καινοτομία και να αναπτυχθούν στις Παγκόσμιες Αγορές.

Οφέλη Προγράμματος
Εστιάζοντας στο Digital Transformation, την Στρατηγική Digital Marketing και το Content, θα γίνει κατανοητή η μεταβολή συμπεριφοράς των καταναλωτών και των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης, θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ξανά το επιχειρηματικό σας μοντέλο, να επανεκτιμήσετε την αλυσίδα αξίας σας, να επανασυνδεθείτε με τους πελάτες σας και να ξαναφτιάξετε τον οργανισμό σας για το μέλλον.

Modules – Details (θεματολογία)
-Make digital transformation a key part of your organization’s strategy
-Create and manage the capabilities that drive digital success
-Choose an organizational structure that spurs innovation and entrepreneurship
-Build a more flexible organization that aligns with strategic goals
-Manage channel conflict and design omnichannel strategies
-Engage customers through digital, social, and mobile marketing
-Extend your network by living and working with accomplished executives from various -backgrounds, industries, and countries across the globe
-Build relationships with a diverse group of peers who can provide wide-ranging insights into your business challenges and career decisions

Απευθύνεται:
• Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
• Σε εργαζόμενους/ στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).
• Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
• Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών – ανεξαρτήτως ειδικότητας – για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
• Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Όλη η θεματολογία θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο εργαστηρίου, με πρακτικά παραδείγματα.

Κόστος προγράμματος:
€70 (το κόστος είναι τελικό για όλο το πρόγραμμα – 3 ημέρες) – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-8.03.2019 | 18:00-21:00

Απαραίτητη η προεγγραφή ΕΔΩ…

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D
Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Επιπλέον, έχει 3 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns.
Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Στην Ακαδημαική καριέρα του έχει πάνω από 9.500+ ώρες Διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500+ σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————
English Original Content Course

Digital Transformation: Driving Digital Strategy

9 Hour Course | Course Language: Greek

Unique Unit for Greece (KEAK | INNOVATION FACTORY)

Summary
Across every industry, digital technologies are redefining the way consumers engage and companies compete. This challenging digital business strategy course provides a comprehensive framework for mastering digital leadership and organizational transformation. You will explore the latest technologies and learn how to leverage digital, social, and mobile marketing tools to drive innovation and spur growth.

Key Benefits
Focused on digital transformation, this digital business strategy program explores the best practices for building platforms and managing ecosystems that attract and retain customers. With a better understanding of changing consumer behavior and media habits, you will be ready to reinvent your business model, reassess your value chain, reconnect with your customers, and rebuild your organization for the future.

Modules – Details
Make digital transformation a key part of your organization’s strategy
• Create and manage the capabilities that drive digital success
• Choose an organizational structure that spurs innovation and entrepreneurship
• Build a more flexible organization that aligns with strategic goals

Manage channel conflict and design omnichannel strategies
• Engage customers through digital, social, and mobile marketing
• Extend your network by living and working with accomplished executives from various backgrounds, industries, and countries across the globe
• Build relationships with a diverse group of peers who can provide wide-ranging insights into your business challenges and career decisions

Who Should Attend
• executives who are responsible for shaping overall corporate strategy and driving digital strategy
• Directors, and senior managers who are responsible for formulating and driving digital strategy
• Students in the Field of Marketing & Business.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close